Cu ce este diferit blogul “Farmacistă cu Blog” fata de alte bloguri de sanatate? (Despre mine…)

Cu ce este diferit blogul “Farmacistă cu Blog” fata de alte bloguri de sanatate? (Despre mine…)

pharmacy

bismillah

 Am decis sa fac acest blog din pasiunea mea pentru domeniul sanatatii si dorinta mea de a furniza oamenilor informatii corecte despre sanatate. Aceasta pasiune a existat inca dinainte de a deveni studenta la Facultatea de Farmacie,Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila.

Din pacate exista o gramada de bloguri si site-uri  ale unor pseudo farmacisti si pseudo medici care promoveaza idei false si incorecte despre sanatate si pot pune in pericol viata oamenilor. Tocmai de accea m-am simtit datoare ca si viitor specialist in sanatate sa pun la dispozitia pacientilor informatii corecte din punct de vedere stiintific. De asemenea religia din care fac parte, mai precis Islamul, ne indeamna sa venim in sprijinul oamenilor si sa ii ajutam cat de mult putem, daca avem cunoasterea si mijloacele necesare pentru a face acest lucru. Acest aspect m-a motivat foarte mult atunci cand am decis sa infiintez blogul, Farmacistă cu Blog.

Cu ce este diferit blogul “Farmacistă cu Blog” fata de alte bloguri de sanatate?

  1. Toate articolele se vor baza pe surse bibliografice 100% autentice (articole si carti de specialitate scrise de profesori universitari si cercetatori).

  2. Varietatea mare de subiecte. Se vor publica articole despre: Remedii naturale, Terapia medicamentoasa, Bolile secolului, Interactiuni medicamentoase, Reguli de prim ajutor, Nutritie si Diete, Beauty si cosmetice, Mituri despre sanatate, Industria farmaceutica.

  3. Toate articolele sunt scrise cu suflet de autorul blogului (Sara Saijari), Farmacist si Health & Nutrition Life Coach, in limita timpului disponibil.

Spor la citit si multa sanatate! 😊

4 gânduri despre &8222;Cu ce este diferit blogul “Farmacistă cu Blog” fata de alte bloguri de sanatate? (Despre mine…)&8221;

Lasă un comentariu