Vitamina C din Acerola – aliatul in lupta cu raceala.

Vitamina C din Acerola – aliatul in lupta cu raceala.

bitonicNumita si „visina de Barbados”, acerola provine din emisfera vestica, mai precis din Mexic si zona Caraibilor, purtand denumirea stiintifica Malpighia Glabra.  Aceasta cireasa exotica inglobeaza o cantitate insemnata de vitamina C si este apreciata in tratamentele impotriva racelii si mai ales in preventie.

Aliatul in lupta cu raceala 

Simptomele obisnuite ale unei raceli sunt: nas infundat, tusea si durerile de gat. Simptomele gripei tind să fie mult mai severe. Cea mai obisnuita modalitate de raspandire a acestor virusi este prin contactul direct.

Beneficiul real al acerolei, gasit ca extract in B!TONIC Orange Imun, provine din amestecul bogat de minerale si vitamine din fructe. In plus, contin o multitudine de antioxidanti si una dintre cele mai mari concentratii de vitamina C, incomparabil cu orice alt fruct.

Acerola contine mai multa vitamina C decat portocalele.

Acerola este bogata in vitamina C, vitamina A, B1, B2, B3, B6, bioflavonoide și carotenoide. Din punct de vedere al mineralelor, contine fier, fosfor, calciu.

Fructele de acerola sunt printre cele mai bogate surse naturale de vitamina C. Studiile clinice recente arata ca acerola contine de opt ori mai mult vitamina C decât portocalele. Această vitamina este folosita lent in organism deoarece este intr-o formă care permite o aprovizionare pe termen lung a organismului cu dozele necesare de vitamina C.

Recent, s-au descoperit modalitati de a extrage vitaminele din acerola cu mare precizie, mai ales vitamina C, fapt luat in considerare in dezvoltarea imunizantului B!TONIC Orange Imun.

In B!TONIC Orange Imun se regasesc proprietatile curative ale Acerolei, produsul fiind dezvoltat pentru a oferi o solutie completa celor care se confrunta cu o imunitate scazuta. Imbogatit cu extracte de ghimbir si prebiotice, produsul asigura protectie organismului in sezonul rece, in conditii de expunere in spatiile inchise.


Articol preluat integral de la B!TONIC Romania.

https://btonic.ro/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s