Farmacistă Cu Blog vă invită la Body Mind Spirit EXPO.

Farmacistă Cu Blog vă invită la Body Mind Spirit EXPO.

bmse

Body Mind Spirit EXPO – weekendul sănătății și al relaxării

În acest sfârșit de săptămână, la Sala Palatului din București, are loc cel mai important eveniment dedicat sănătății, frumuseții și dezvoltării personale, Body Mind Spirit EXPO, iar intrarea este liberă.

Începând de Vineri, 29 Septembrie și până Duminică, 1 Octombrie este deschis evenimentul ce are ca scop conștientizarea pericolelor determinate de ritmul alert al vieții din zilele noastre, ce amenință sănătatea noastră fizică, mentală și sufletească și determinarea cât mai multor persoane să adopte un stil de viață echilibrat.

În vremea în care stresul este considerat boala secolului XXI, Body Mind Spirit EXPO este alternativa perfectă pentru un weekend relaxant, dedicat persoanei tale, departe de problemele cotidiene, fiind locul ideal pentru prospectare și dezvoltare personală.

Evenimentul găzduiește trei zone de interes:

  • Zona de expoziție cu vânzare, unde poți găsi: produse naturiste, alimente bio, suplimente alimentare naturale, produse de detoxifiere, cosmetice bio, cărți de dezvoltare personală, produse alimentare raw-vegane, și multe altele. Cele mai importante și îndrăgite companii, dar și mici producători și expozanți locali, au pregătit reduceri si promoții special pentru târg.

  • Secțiunea de conferințe susținute de importante voci din domeniu: psihologi, nutriționiști, terapeuți și personalitați publice.

  • Zona de demonstrații și momente artistice, unde te invităm să te relaxezi și să te deconectezi pentru câteva momente de la ritmul alert al zilelor noastre.

“ Îi așteptăm pe toți cei interesați de sănătatea proprie precum și a celor dragi, pe toți cei interesați de dezvoltarea planului personal, pe cei interesați de medicina și tratamentele naturiste să ne viziteze in perioada 29, 30 Septembrie si 1 Octombrie, la Sala Palatului din București.

Body Mind Spirit EXPO Ediția XXII înseamnă peste 100 de companii expozante care ne vor fi alături, ce reprezintă atât branduri românești cât și internationale, precum și mici producători locali, mai mult de 35 de conferințe cu intrarea gratuită, susținute de importante voci din domeniile de interes ale expoziției, precum si alte zeci de demonstrații. “ au declarat organizatorii , care promit cea mai mare ediție a evenimentului, în anul care marcheaza împlinirea a 10 ani de existență in România.

Verifică lista completă a conferințelor, demonstrațiilor și programul de vizitare pe site: www.bmse.ro sau pe pagina de Facebook!

Intrarea este liberă!


FCB2

Urmariti Farmacistă Cu Blog pe retelele de socializare:

Facebook: https://www.facebook.com/farmacistacublog/

Instagram: https://www.instagram.com/farmacista.cu.blog/?hl=ro

Twitter: https://twitter.com/Farmacista_Blog

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/sara-saijari-16765a147/

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s