Din categoria dispozitivelor inteligente… [Unboxing] Termometrul Myki Care

Din categoria dispozitivelor inteligente… [Unboxing] Termometrul Myki Care

 

first

Tocmai s-a lansat Myki Care în România. Dar, ce este Myki care?

 MyKi Care este un termometru inteligent, care măsoară și urmăreste în permanență temperatura corpului copilului dvs. și declansează o alarmă în cazul în care copilul dumneavoastră are febră.

 Nu mai trebuie să vă treziți  în timpul nopții și să urmăriti temperatura copilului când este bolnav.

 Termometrul inteligent MyKi Care este aici pentru a vă ajuta. L-am achiziționat și eu de curând și am să vă spun câteva lucruri interesante despre el.

 În primul rând m-a atras design-ul compact și ușurința în folosire. În al doilea rând m-am gândit în special la mămicile care lucrează, și nu pot sta tot timpul acasă lângă copilul lor. De asemenea, mămica poate să doarmă liniștită deoarece v-a primi o alarmă pe telefon dacă copilul are febră și nu va mai trebui să stea trează o noapte întreagă.

 Deci, ce găsim în cutie?

-Termometrul MyKi Care

-MyKi Care BT

-20 de plasturi hipoalergenici

-Manualul de utilizare 


 •  De ce am ales termometrul MyKi Care si nu un termometru obișnuit? 

  Tehnologia inovatoare a  produsului MyKi Care permite:

  • urmărirea temperaturii copilului, oriunde v-ați afla

  • monitorizarea constantă a temperaturii chiar dacă copilul se joacă sau doarme

  • oferirea de informații actualizate 24 de ore cu o precizie de 0,01 grade

  • activarea unei alarme pe telefon în cazul unei temperaturi ridicate

  • capacitatea de a trimite informațiile despre starea de sănătate a copilului dumneavoastră unui medic pediatru

  De ce este Myki Care un produs inovator?

  Termometrul MyKi Care este un dispozitiv inteligent care măsoară și urmăreste continuu temperatura corpului. Când este plasat sub axilă, Termometrul MyKi Care trimite informații despre temperatura măsurată la fiecare 8 secunde prin Bluetooth.

  Pentru a utiliza termometrul MyKi Care, este necesar să instalați aplicația MyKi Care, numai pe telefonul mobil, din Google Play pentru Android sau App Store pentru iOS.

  În setul MyKi Care Thermometer este inclus și MyKi Care BT. Datorită acestuia, nu este nevoie să vă aflați în aceeași cameră cu copilul pentru a putea primi informații despre acesta. Informațiile sunt transmise către dumneavoastră oriunde v-ați afla.

  MyKi Care BT primește informații de la termometrul din casa dvs. și o trimite pe telefonul dvs. mobil prin intermediul rețelei Wi-Fi de acasă.

  mijloc.jpg

Deci cum se utilizează termometrul Myki Care?

mod utilizare

Trebuie să urmați doar câțiva pași simpli:

 1. Se pornește termometrul

 Se agită intensiv termometrul MyKi Care pe o durată de 3 secunde. Când dispozitivul pornește, în cercul de deasupra senzorului pentru măsurarea temperaturii va apărea o lumină roșie intermitentă.

termometru

2.Amplasare

a) Plasați Termometrul MyKi Care sub axilă cu senzorul circular (partea metalică) spre corp.

b) Atașați plasturele hipoalergenic pentru piele sensibilă pe termometru, astfel încât să acopere toate laturile. Apoi lipiți ferm plasturele pe piele.

plasture3.Conectați Myki Care BT

 Puneți MyKi Care BT într-un dispozitiv de incărcare USB (încărcător pentru telefon)  și conectați-l la o priză de perete. Așteptați ca indicatorul să aibă culoarea verde. Dacă culoarea luminii este roșie, verificați  conexiunea cu rețeaua Wi-Fi, iar dacă lumina este portocalie termometrul este în afara ariei Myki Care BT.

BT4.Deschideți aplicația Myki Care

 Lansați aplicația MyKi Care App pentru a primi informații despre temperatura măsurată în orice moment.

spate

Dacă încă mai aveți întrebări puteți citi următoarele întrebări adresate frecvent: 

 Cum se adăugă termometrul Myki Care în aplicație?               

 Porniți termometrul MyKi Care. Deschideți aplicația MyKi Care. Dacă aceasta este prima dvs. utilizare a acestei aplicații, faceți o înregistrare. Dacă sunteți deja înregistrați, glisați ecranul principal la stânga și alegeți „Adaugă Termometrul MyKi Care”. Urmați instrucțiunile de pe ecranul aplicației.

 Cum se utilizează termometrul Myki Care pentru mai mult de un copil?

 Aplicația MyKi Care vă permite să creați un număr nelimitat de profile, care să conțină informații de bază despre copilul care are temperatura măsurată. Glisați ecranul principal al aplicației la stânga și alegeți opțiunea „Adăugați copil”.

 Câte dispozitive mobile pot să primească simultan informații?

  Nu există nicio limită a numărului de dispozitive care pot primi informații de la termometrul MyKi Care. Toate telefoanele ar trebui să utilizeze același cont pentru MyKi Care, în care este înregistrat termometrul.

 Cum pot trimite informații despre temperatura măsurată, fără să îmi impărtăsesc contul?

 Aplicația MyKi Care vă permite să trimiteți valorile temperaturii prin e-mail, messenger sau alte aplicații. Alegeți perioadă dorită și apăsati butonul pentru partajare din partea dreaptă a ecranului principal al aplicației.

 Cât de precis măsoară termometrul MyKi Care?

 Termometrul MyKi Care măsoară temperatura cu o precizie de 0,01 grade.

 Cât de repede măsoară temperatura termometrul Myki Care?

 La prima amplasare a termometrului, este nevoie de 15 minute pentru a măsura exact temperatura corpului. Ulterior, termometrul MyKi Care măsoară și ia în considerare schimbările imediat.

 Care este raza de acțiune a termometrului Myki Care?

 Distanța dintre termometrul MyKi Care și telefonul dvs. ar trebui să fie de pană la 10 metri. Distanța depinde de vârsta și greutatea copilului. Când este folosit pe un copil mai mic, distanța poate fi mai mare, insă pentru utilizatorii mai în varstă, intervalul poate scădea la 2 metri. Pentru a primi informații de la Termometrul MyKi Care independent de locația dvs. și fără limite în depărtare, utilizați MyKi Care BT, acesta este inclus în cutia termometrului.

 Cât de sigur este termometrul Myki Care?

 Termometrul MyKi Care utilizează tehnologia Bluetooth și energie redusă pentru a transfera date despre temperatura corpului măsurată. Metoda inovatoare aplicată termometrului MyKi Care permite ca undele radio să nu fie transmise în mod constant în timpul procesului de măsurare a temperaturii. La fiecare 8 secunde, termometrul MyKi Care transmite un semnal mult mai slab decât un telefon mobil pe o durată de 200 de milisecunde. Din acest motiv, termometrul MyKi Care are o influentă mult mai mică asupra corpului decât routerul Wi-Fi de la domiciliu sau decât telefoanele mobile, în ciuda faptului că acestea sunt amplasate mai departe de dvs. Indicele maximal măsurat al transmisiilor SAR este de 0,05W / kg în perioada de 200 milisecunde la fiecare 8 secunde sau în medie 0,00625 W / kg. Valoarea limită de sigurantă este de 2,0 W / kg.

 Pentru mai multe detalii accesați site-ul:  https://myki.care/ro/faq/

 Dacă sunteți curioși să vedeți cum funcționează acest termometru inteligent, îl puteți achiziționa de pe site-ul producătorului: https://myki.care/ro/

Eu m-am lăsat convinsă de acest termometru inteligent, voi ce părere aveți? Aștept cu nerăbdare opiniile voastre!

final

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s